Ασύρματη μίνι κάμερα παρακολούθησης

Κωδικός: 54221
110,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

New StarTech Baby Monitor BLUE - ΜΠΛΕ Ασύρματη μίνι κάμερα παρακολούθησης έγχρωμη με ενσωματωμένο μικρόφωνο και νυχτερινή όραση μαζί με ασύρματο δέκτη με έγχρωμη οθόνη 1.5 ιντσών Σετ Ασύρματης Κάμερας με Δέκτη 1.5 Inch 2.4GHz Digital Wireless Baby security Monitor Kit with Night Vision Wireless Camera.

Λεπτομέρειες

StarTech Ασύρματη μίνι κάμερα παρακολούθησης έγχρωμη με ενσωματωμένο μικρόφωνο και νυχτερινή όραση μαζί με ασύρματο δέκτη με έγχρωμη οθόνη 1.5 ιντσών Σετ Ασύρματης Κάμερας με Δέκτη 1.5 Inch.

Aσύρματη κάμερα νυχτερινής όρασης μαζί με δέκτη με οθόνη 1,5 ιντσών. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται η ασύρματη καμερα με τα απαραίτητα καλώδια και ο ασύρματος δέκτης με την οθόνη και οι φορτιστές - τροφοδοτικά. Ο δέκτης διαθέτει έξοδο audio-video ώστε να μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε με την τηλεόραση σας αλλά και οποιαδήποτε άλλη τηλεοπτική συσκευή με έισοδο composite ή scart. Mε αυτό τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή την έγχρωμη εικόνα υψηλής ανάλυσης και ήχο υψηλής πιστότητας της καμεράς σας. Η ασύρματη κάμερα λειτουργει με ρεύμα (περιλαμβάνεται το τροφοδοτικό) αλλά και με μπαταρία, δίνοντας σας αυτονομία κάποιες ώρες. 

  Απλά το τοποθετείτε στο χώρο σας και αυτό καταγράφει μεταφέροντας ασύρματα στον δέκτη σας εικόνα και ήχο. Μπορείτε να παρακολουθείτε απευθείας πάνω στην οθόνη του και μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε τηλεοπτική σύσκευή ή εγγραφέα ή υπολογιστή μέσω μετατροπέα απο RCA σε USB. Εκπληκτικό προϊόν για απόλυτα μυστικές παρακολουθήσεις. Eνα καταγραφικό που θα επιτρέψει σε σας να καταγράψετε συνεντεύξεις, συνεδριάσεις, σεμινάρια και γενικότερα όλες τις συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Τοποθετούμε την κάμερα στο σημείο και στο ύψος που επιλέγουμε για καλύτερη λήψη. Έχει και LEd ύπερυθρα για νυχτερινή όραση (NightVision). Το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο στην κάμερα. Η κάμερα εκπέμπει ασύρματα έγχρωμα εικόνα και ήχο σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Στη συνέχεια συνδέουμε τον ασύρματο δέκτη με την οθόνη ή σε ένα μόνιτορ ή τηλεόραση ή και σε ένα καταγραφικό,dvr,video ταυτόχρονα αν θέλουμε να εχουμε άμεση εικόνα του τι καταγράφουμε ,σε απόσταση από 100-150 μέτρα εφόσον δεν υπάρχει εμπόδιο διαφορετικά αν υπάρχουν εμπόδια δοκιμάζουμε να δούμε την ποιότητα της λήψης.

H ασύρματη κάμερα μπορεί να δουλέψει με μπαταρίες η αν είμαστε σε σταθερό μέρος μπορεί να είναι συνδεδεμένη συνεχώς στο ρεύμα οπότε και δεν έχουμε περιορισμένα χρονικά περιθώρια λήψης. Το ίδιο γίνεται και με τον άλλο ασύρματο δέκτη, τον φορτίζουμε καλά η τον έχουμε συνεχές συνδεδεμένο στο ρεύμα.

Έχει πολύ καλή εικόνα(εγχρωμη) και ήχο από οποιαδήποτε απόσταση και αν τραβάμε.
(Τέλος στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται καταγραφικό η μόνιτορ). Μικρων διαστάσεων κάμερα ασύρματης επικοινωνίας έγχρωμης εικόνας & ήχου.

Δυνατότητα τροφοδοσίας της κάμερας με μπαταρία 9V ή μετασχηματιστή ρεύματος.

Περιέχεται και ο δέκτης  με τροφοδοσία μετασχηματιστή ρεύματος. Κατάλληλο για παρακολούθηση παιδιών, ηλικιομένων και άλλες δραστηριότητες - επιλογές σας,...


Χαρακτηριστικά: 
1. 1.5-inch Clear TFT LCD Screen, Color Video Audio
2.Φορητό, μικρό μέγεθος
3.LED νυχτερινής όρασης αυτόματο, max απόσταση  5 m
4.Συνδέστε σε τηλεόραση ή οθόνη μέσω  AV καλωδίου
5.Ενσωματωμένο μικρόφωνο, ταυτόχρονη παρακολούθηση εικόνας και ήχου
6.Υποστηρίζει 4 κανάλια λειτουργίας
7.Max απόσταση παρακοούθησης 100m χωρίς εμπόδια
8.Με αντάπτορα τροφοδοσίας ή μπαταρία

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
1.Camera frequency: 2.4GHz
2.Lens: F6.0mm, F1.8
3.Channel frequencies: CH1 2414MHz, CH2 2432MHz, CH3 2450MHz, CH4 2468MHz
4.Night vision distance: 3-5m
5.Power: DC 5V or lithium-ion battery
6.Operating temperature: 0~40â?? / 32-104â??
7.A/V modulation method: FM
8.Monitor frequency: 2.4GHz
9.Antenna: Built in omni directional
10.Display Tnch: 1.5 inch full colour screen
11.Image sensors: 1/3 corns         
12.Effective pixels: NTSC 510(h)x492(v)/
13.Receiver sensitivity: 83DBM
14.PAL: 628(h) x 582(v)
15.Camera power voltage: 6V 500mA
16.Monitor power voltage: 5V 1000mA
17.Recharging time: 2 to 3hrs
18.Material: Plastic
19.Rechargeable battery: Yes
20.Color: White & Blue

Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 x 1.5 Inch 2.4GHz Wireless Camera,Baby Monitor,Voice Control Blue(Baby Monitor)
2 x Charger